Molimo vas da pažljivo pročitate Opšte uvjete korištenja web stranice www.amadel.ba u svrhu ostvarivanja kupovine proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Ukoliko odlučite pristupiti kupovini naših proizvoda putem online kupnje (web shop) ili ste ovu web stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu tada se smatra da ste upoznati i da ste suglasni sa ovim Opštim uvjetima, u suprotnom Amadel  d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti.

Ako niste saglasni sa ovim Opštim uvjetima tada nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupovine proizvoda ili pribavljanja informacija o istima. Amadel  d.o.o. zadržava pravo izmjene opših uvjeta na Internet stranici www.amadel.ba  bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene opših uvjet za korisnika su obvezujuće.

Uvjeti kupovine

Postupak, te uvjeti kupovine/prodaje robe putem www.amadel.ba definirani su kroz sljedeće etape:

  • Registracija
  • Narudžba
  • Plaćanje
  • Dostava
  • Povrat/reklamacija

Isporučitelj naručene robe je Amadel d.o.o. ali samo na području BiH.

Amadel d.o.o. putem web shopa www.amadel.ba  omogućuje kupovinu cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u ponudi te se dostavlja pojedinom kupcu, a prema adresi dostave kupca. Kupcem se smatra svaka osoba koja se registrira na web stranici www.amadel.ba te elektroničkim putem naruči barem jedan proizvod. Amadel d.o.o. zadržava pravo ne isporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

Registracija korisnika

Sadržaj Internet prodavaonice dostupan je registriranim i neregistriranim korisnicima (gostima). Registraciju na web shopu www.amadel.ba  moguće je napraviti samo punoljetnim osobama. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adrese: prodaja@amadel.ba

Svaki registrirani korisnik prima svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom.  Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila: prodaja@amadel.ba , a kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke.

Krajnji potrošač u web shopu www.amadel.ba  je isključivo registrirani korisnik odnosno neregistrirani korisnik (gost). Prilikom registracije u web shopu www.amadel.ba  biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Amadel  d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Narudžba

Proizvodi se naručuju elektroničkim putem. Na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Amadel d.o.o. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave na stranicu web shopa www.amadel.ba  te ponovite proces naručivanja.

Amadel  d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama prodavaonice iz koje se dostavlja na adresu kupca. U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi, nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, kontaktirati će kupca telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda.  Amadel  d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima.

Amadel d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe web shopa www.amadel.ba ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opšte uvjete.

Plaćanje

  • Virmanom, općom uplatnicom, internet bankarstvom, na naš žiro račun broj 198 401 101 001 0252
  • Plaćanjem prilikom preuzimanja (pouzećem) djelatniku dostavne službe

Cijene

Sve cijene izražene su u Bosansko – hercegovačkoj  nacionalnoj valuti, konvertibilna marka (KM), i uključuju PDV. Cijene proizvoda su maloprodajne. Prodavatelj istaknute cijene ažurira dnevno.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili sedmične akcije akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.

Neovisno od prethodne tačke ovih Opštih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi narudžbe. Navedene cijene važeće su samo za prodaju putem Internet prodavaonice www.amadel.ba  i ne moraju biti jednake cijenama na prodajnim mjestima Amadel d.o.o. u Bosni i Hercegovini.

Otprema i dostava robe

U BiH dostava se vrši dostavnom službom, a roba ce biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Za eventualna oštećenja nastala u transportu odgovoran je prevoznik robe. Eventualno oštećenu robu odmah prijaviti na broj + 385 62 818 146 ili na email prodaja@amadel.ba uz prilog fotografije oštećenja. Otprema robe vrši se svakodnevno za narudžbe pristigle do 12.00 sati.

Garancija

Za svaki proizvod iz asortimana  koji je oglašen na www.amadel.ba  kupac ostvaruje pravo da ukoliko nije zadovoljan sa proizvodom može ga vratiti u roku od četiri radna dana i tražiti povrat novca pismenim putem. Reklamacija se šalje na e-mail prodaja@amadel.ba  ili poštom na sjedište tvrtke Amadel d.o.o., Mrazovac  199, 77245 Bužim. Roba koja ima garanciju proizvođača za eventualne neispravnosti kupac se može obratiti direktno proizvođaču putem garancijskog lista.

Korištenje

Stranice kao i ostale usluge Amadel web shopa mogu se koristiti za Vašu osobnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema navedenim uvjetima i pravilima. Korištenjem Amadel web shopa obvezujete se poštivati  navedene uvjete i pravila.

Izmjene

Amadel d.o.o. zadržava pravo na izmjenu i dopunu ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku te se obvezuje o navedenome obavijestiti sve registrirane korisnike Amadel web shopa na odgovarajući način. Amadel d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Amadel d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici www.amadel.ba  s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas da nam se obratite putem e-maila na adresu www.amadel.ba , ili pismenim putem na adresu Amadel d.o.o.,Mrazovac 199, Bužim a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika Amadel web shopa.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www.amadel.ba je zaštićen i Amadel d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Prodavatelj daje pravo Kupcima koristiti sve usluge na www.amadel.ba  samo za osobne potrebe, u ne u komercijalne svrhe. Upotreba  sadržaja www.amadel.ba na drugim web stranicama je zabranjena kao i kopiranje, objava, javno izvođenje ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole Amadel d.o.o.

Pri kupovini bilo kojeg proizvoda, koji je predmet autorskih prava ili prava intelektualnog vlasništva, Prodavatelj ne daje nikakva dodatna prava korištenja i objavljivanja, osim izrijekom dano pravo ili dozvola od Amadel d.o.o. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

Zaštita osobnih podataka i podataka o karticama

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Registracijom na Amadel Internet prodavaonici  www.amadel.ba dajem suglasnost da Amadel d.o.o., prikuplja, obrađuje te međusobno prosljeđuje i razmjenjuju sljedeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): moje osobne podatke navedene u registracijskoj formi te podatke o mojim narudžbama.

Spomenutu suglasnost za obradu podataka dajem u svrhe upoznavanja Amadel d.o.o. s mojim kupovnim navikama, kao i u informativne svrhe te svrhe promocije usluga i proizvoda  Amadel d.o.o. za sve vrijeme trajanja moje registracije, kao i za ostale promidžbene potrebe pružatelja usluga.

Upoznat sam s pravom da u svakom trenutku mogu u cijelosti povući ovu izjavu o suglasnosti. Povlačenjem izjave o suglasnosti u cijelosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u Amadel web shopu.Upoznat sam i s pravom da u svakom trenutku mogu i djelomično povući ovu izjavu o suglasnosti za obradu podataka (odjava sa newslettera – u promotivne svrhe). Kupac može na vlastiti zahtjev zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze Amadel web shopa telefonskim putem ili putem e-maila.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o korištenju WSPay-a

Amadel.ba koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sistem za online plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama, te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu omogućava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay posjeduje. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.